Vitrine za slaščice

Model Opis                                                                                                                                                                                 
PDF prospekti

365


Predstavlja industrijsko revolucijo. Poleg dovršenega dezajna, se lahko podaja z izjemno uporabnostjo. V manj kot petih minutah se lahko spremeni iz slaščičarske vitrine v vitrino za sladoled. Različne višine omogočajo različno uporabo. Osvetljena je z modernimi Led žarnicami.

Slika_365

365.pdf

METRO`


Njena prednost je v inovativnem hlajenju, načrtovanem s strani centra R&D ISA, ki omogoča enakomerno porazdelitev temperature in zagotavlja popolno shranjevanje razstavljenih proizvodov.
Slika_Metro
MetroVitrina.pdf

PAGODA


Klasična vitrina z najnovejšo tehnologijo. Bistvo je v dveh različnih nivojih, vsak nivo omogoča različen temperaturni režim. Spodnja polica omogoča velik razpon temperature med -20°C in +2°C, tako kot zgornja polica v sladoledarski različici. Uporabljena sta dva materiala: steklo in jeklo.
pagoda
Pagoda.pdf

START

Ni opisa.
Slika_Start
Start.pdf

TECNICA


Tecnica je nastala kot »transparentna vitrina«. Lepo ukrivljena stekla garantirajo izredno transparentnost sprednje strani vitrine, katera je glavna izložba za stranke. Omogoča celovit panoramski pogled v notranjost vitrine, kateri poudari barve razstavljenega proizvoda. Oblikovanje izraža edinstven in prefinjen slog , kateri spominja na vitrine »leta 90« in trenutne v bistvu »stroge«: rezultat je formalno uravnotežena vitrina med klasičnim in modernim stilom.
tecnica
OrionTecnica.pdf

ZIP


Zip, je prva profesionalna vitrina za sladoled, zagotovljena kvaliteta visoke tehnologije ORION. Elegantna oblika, ki se ponaša s panoramskimi zasloni, poudarjenimi ukrivljenimi stekli in ergonomsko ureditev celotne strukture. Tako zagotavlja še boljši pregled razstavljenih slaščic in lažje delo pri sami postrežbi. Možnost je poosebljenje prednje obloge ali izbira med tremi določenimi barvnimi odtenki.
Slika_Zip
OrionZip.pdf


© 2010 GROSIST PRO d.o.o. / DŠ SI91107733 / MŠ 3697061000 / IBAN SI56 2460 09010612775 / Login