Vitrine za sladoled


Model Opis                                                                                                                                                                  
PDF prospekti

365


Predstavlja industrijsko revolucijo. Poleg dovršenega dezajna, se lahko podaja z izjemno uporabnostjo. V manj kot petih minutah se lahko spremeni iz slaščičarske vitrine v vitrino za sladoled. Različne višine omogočajo različno uporabo. Osvetljena je z modernimi Led žarnicami.
Slike_Orion_365

365.pdf

GELATO MIX


Gelatomix naredi spektakel v času vročitve sladoleda, tako da je bolj privlačen in ustvarjalen neposreden stik med stranko in sladoledom. Z lopatico s katero obdelujemo sladoled in kasneje z dodatki oreščkov,svežega sadje in ostalimi polivi, lahko ustvarite veliko dokumentov iz omejenega števila baz, tako, da prilagodite svoje kreacije s stilom, okusom in kreativnostjo.
Slike_GelatoMix

GELATO SHOW - genialna transparentnost


GelatoShow je prva vitrina s prozornimi stranicami in fronto ter prozornimi banjicami. Njene prednosti so v boljši vidljivosti, mnogostranskosti (omogoča hkratno uporabo banjic različnih velikosti – od 4,75l do 5l), boljši higieni in boljši tehnologiji.
isagel08-gelatoshow_v
GelatoShow.pdf

MILLENIUM

Ni opisa.
isagel05-n-millenium-sp_v
Millennium.pdf

MITO


Njena prednost so ekskluzivni in ekološki materiali ter tri različne tehnologije hlajenja, ki zagotavljajo omejeno porabo energije. Stekla so kaljena. Prednje steklo, ki omogoča izredno vidljivost v notranjost vitrine, je mogoče odpreti navzgor, s pomočjo zračnih amortizerjev.
Slika_Mito Mito.pdf

PAGODA


Klasična vitrina z najnovejšo tehnologijo. Bistvo je v dveh različnih nivojih, vsak nivo omogoča različen temperaturni režim. Spodnja polica omogoča velik razpon temperature med -20°C in +2°C, tako kot zgornja polica v sladoledarski različici. Uporabljena sta dva materiala: steklo in jeklo.
Pagoda_Slika Pagoda.pdf

SUPERSHOW


Kot naslednjica vitrine Gelatoshow, je nastala vitrina Supershow, z še odločnejšimi linijami. Dragoceni materiali in izbrane barve zagotavljajo, da vitrina ne bo spregledana. Supershow ima nove kondenzatorje, zagotovljena je manjša poraba, uporaba ekoloških materialov zagotavlja okolju prijazen proizvod. Zagotovljena je enakomerna porazdelitev temperature po celotni notranjosti vitrine. Omogoča tri nastavljive višine.
Slika_SuperShow Supershow.pdf

TECNICA


Tecnica je nastala kot »transparentna vitrina«. Lepo ukrivljena stekla garantirajo izredno transparentnost sprednje strani vitrine, katera je glavna izložba za stranke. Omogoča celovit panoramski pogled v notranjost vitrine, kateri poudari barve razstavljenega proizvoda. Oblikovanje izraža edinstven in prefinjen slog , kateri spominja na vitrine »leta 90« in trenutne v bistvu »stroge«: rezultat je formalno uravnotežena vitrina med klasičnim in modernim stilom.
Slika_Technika OrionTecnica.pdf

ZIPZip, je prva profesionalna vitrina za sladoled, zagotovljena kvaliteta visoke tehnologije ORION. Elegantna oblika, ki se ponaša s panoramskimi zasloni, poudarjenimi ukrivljenimi stekli in ergonomsko ureditev celotne strukture. Tako zagotavlja še boljši pregled razstavljenih slaščic in lažje delo pri sami postrežbi. Možnost je poosebljenje prednje obloge ali izbira med tremi določenimi barvnimi odtenki.
Slika_Zip OrionZip.pdf


© 2010 GROSIST PRO d.o.o. / DŠ SI91107733 / MŠ 3697061000 / IBAN SI56 2460 09010612775 / Login